border1
Copyright 2007-2012 mindsupport.nl Alle rechten voorbehouden.
Relatie advies
Informatie aanvragen
Je begint niet aan een relatie. Een relatie ontstaat, ontwikkeld, groeit en
voor je er erg in hebt, heb je er een. Bij de een heftig , bij de ander kalm. Zo uniek als de mens is, dubbel zo uniek is de relatie die zich vormt tussen twee mensen. Twee histories, die door hun eigen geschiedenis eigen behoeften ontwikkelen. Individuen die lijken te voldoen aan elkaars behoeften.

Het is praktisch logisch dat er in het leven obstakels dienen te worden overwonnen. Hierin gaat doorgaans 'het samen sterk' goed op. Echter, soms lijkt een obstakel een onoverkomelijke barricade te vormen. Men stuit op weerstand. Meestal heeft dit te maken met gezond innerlijk verzet. Je bent het ergens niet mee eens. Je kan geneigd zijn aan dit verzet vast te houden, maar gaat dan helaas voorbij aan het doel van het signaal, namelijk je aan te geven wat je wel wilt. Juist nu wordt voor beiden duidelijk wat je van je relatie verwacht, soms in tegenstelling van wat je had gedacht. Verassend dus, maar ingewikkeld omdat het hier je diepste gevoelens aangaat, waarin beiden het recht hebben de eigen authenticiteit te mogen behouden.

Graag sta ik U bij in het onderzoek, waar en hoe deze gevoelige snaar om te zetten in de leidraad dat tot verhelderende inzichten kan leiden.